درآمد اینترنتی
کسب درآمد اینترنتی آسان و مطمئن

کسب در آمد آنی از اینترنت با parspa

 

http://parspa.com/pic/23.png

در این نوع تبلیغ هیچ بنری به نمایش گذاشته نمی شود ..

سامانه جامع پارس پا  در نظر دارد بستری حرفه ای برای صاحبان وبسایت و وبلاگ و فروشگاه های اینترنتی ایجاد نماید تا از کمترین تعداد بازدیدکنندگان خود به درآمد قابل توجهی دست یابند.

توجه : امکان زیر مجموعه گیری وجود دارد و درآمد زیر مجموعه بسیار بیشتر از آن چیزی هست که تصور میکنید

 

آموزش نحوه جذب زیر مجموعه :

- برای این کار چند روش موجود است نظیر ارسال ایمیل و یا ارسال کامنت به وبلاگ ها که بیشترین بازدهی را نیز این روش دارد

برای شروع میتوانید یکی از سیستم های وبلاگ دهی زیر را انتخاب کنید

www.blogfa.com

www.persianblog.ir

www.mihanblog.com

www.samenblog.com

www.rozblog.com

www.blogsky.com

www.vcp.ir

www.loxblog.com www.parsiblog.com

بعد از ورود به یکی از آدرس های بالا در همان صفحه اول سایت "لیست سایتهای بروز شده" را خواهید دید میتوانید بعد از باز کردن تمامی وبلاگهای بروز شده یکی یکی به همه ی وبلاگ ها "نظر" ارسال کنید و در هنگام وارد کردن نام و ایمیل و آدرس و متن .. بخش آدرس ، لینک دعوت نامه ی  پارس پا را ( از  منوی زیر مجموعه ) کپی خواهید کرد .. به این ترتیب اگر آن وبلاگدار در شرکت پارس پا عضو شود زیر مجموعه شما به حساب خواهد آمد و درآمد شما روزبه روز افزایش خواهد داشت.

اگر فرض کنیم که شما در عرض 1 ساعت توانستید به 100 وبلاگ از طریق "نظر دهید" دعوت نامه ارسال کنید و از این 100 وبلاگ فقط 30 وبلاگ عضو پارس پا شوند و شما به مدت 1 ماه هر روز 1 ساعت این کار را تکرار کنید بعد از یک ماه حدود 900 زیر مجموعه خواهید داشت و اگر به طور میانگین بازدید روزانه هر وبلاگ را 200 نفر در نظر بگیریم کل زیر مجموعه شما روزانه 900*200 بازدید خواهد داشت ( یعنی 180.000 بازدید روزانه ) و از این آمار حدودا به شما بین روزانه 30 الی 40 هزار تومان سود خواهد رسید ..

نکته : در واریزی های اخیر نفرات برتر اکثرا درآمدشان فقط از طریق زیرمجوعه ها بوده است.

 



ادامه مطلب...
تاریخ: شنبه 3 فروردين 1392برچسب:کسب در آمد آنی از اینترنت با parspa,کسب در آمد آنی از اینترنت با parspa,کسب در آمد آنی از اینترنت با parspa,کسب در آمد آنی از اینترنت با parspa, کسب در آمد آنی از اینترنت با parspa,کسب در آمد آنی از اینترنت با parspa, کسب در آمد آنی از اینترنت با parspa,کسب در آمد آنی از اینترنت با parspa, کسب در آمد آنی از اینترنت با parspa,کسب در آمد آنی از اینترنت با parspa, کسب در آمد آنی از اینترنت با parspa,کسب در آمد آنی از اینترنت با parspa, کسب در آمد آنی از اینترنت با parspa,کسب در آمد آنی از اینترنت با parspa, کسب در آمد آنی از اینترنت با parspa,کسب در آمد آنی از اینترنت با parspa, کسب در آمد آنی از اینترنت با parspa,کسب در آمد آنی از اینترنت با parspa, کسب در آمد آنی از اینترنت با parspa,کسب در آمد آنی از اینترنت با parspa, کسب در آمد آنی از اینترنت با parspa,کسب در آمد آنی از اینترنت با parspa, کسب در آمد آنی از اینترنت با parspa,کسب در آمد آنی از اینترنت با parspa, کسب در آمد آنی از اینترنت با parspa,کسب در آمد آنی از اینترنت با parspa, کسب در آمد آنی از اینترنت با parspa,کسب در آمد آنی از اینترنت با parspa, کسب در آمد آنی از اینترنت با parspa,کسب در آمد آنی از اینترنت با parspa, کسب در آمد آنی از اینترنت با parspa,کسب در آمد آنی از اینترنت با parspa, کسب در آمد آنی از اینترنت با parspa,کسب در آمد آنی از اینترنت با parspa, کسب در آمد آنی از اینترنت با parspa,کسب در آمد آنی از اینترنت با parspa, کسب در آمد آنی از اینترنت با parspa,کسب در آمد آنی از اینترنت با parspa, کسب در آمد آنی از اینترنت با parspa,کسب در آمد آنی از اینترنت با parspa, کسب در آمد آنی از اینترنت با parspa,کسب در آمد آنی از اینترنت با parspa,,
ارسال توسط عبداله عزیزی

روان شناسی رنگ ها در طراحی صفحات وب:

یکی از اصول بسیار مهم و کلیدی در طراحی صفحات وب ، توجه به اصل رنگ بندی صفحات و استفاده از رنگ های مکمل و ترکیبی مطلوبی است که کاربران بتوانند بر اساس اصل سهولت و جذابیت صفحه ، به مشاهده مطالب آن بپردازند. این که چه رنگی متناسب سایت های وب است ، پرسشی است که کارشناسان وب ، خیلی پاسخ جامع و کاملی برای ان ارائه نکرده اند و کم تر متخصصات طراحی وب به مسئله روان شناسی رنک ها در طراحی سایت ، توجه کرده اند.
اما به هر حال یک اصل کلی وجود دارد که می گوید : در رنگ بندی یک صفحه ، باید به این موضوع توجه شود که این رنگ قرار است در چه صفحه ای و با چه موضوعی به کار رود. یعنی اصل توجه به عملکرد و موضوعیت سایت ، در رنگ بندی مطالب مهم است . سایت های دولتی و به طور کل ، سایت هایی با بازدیدکننده بسیار بالا ، معمولا از رنک سفید برای زمینه صفحات و رنگ آبی برای لینک های صفحه و رنگ بنفش برای لینکهای مشاهده شده که به عنوان default برنامه فرانت پیج نیز به کار می رود ، استفاده می کنند.
سایت هایی که بیش تر جنبه شخصی دارند ، از رنگ های مکمل استفاده می کنند. مثلا رنگ سبز پر رنگ در کنار سرمه ای ، جذابیت خاصی به سایت هایی با موضوعیت بازرگانی می دهد . و یا در طراحی سایت های کودکان ، از رنگ های خیلی شاد استفاده می شود.
به هر حال توجه به کارکرد کد رنگ ها در طراحی صفحات وب از اهمیت مهمی برخوردار است . در ادام این مطلب ، فقط قصد یادآوری نوع روان شناسی هر رنگ درمخاطبان از دید روان شناسان داریم و فعلا در مورد این که چه نوع رنگی برای چه سایتی مناسب است ، صحبت نمی کنیم. اگر چه این توضیحات ، خود نیز بیان گر استنتاجات خوبی هستند که وب مسترها را در گرافیک سایت ، به خوبی هدایت می کند.
یک بهترین رنگ نداریم!
در مدیریت نوین یک اصل پذیرفته شده وجود دارد که یک بهترین شیوه مدیریت در کار وجود ندارد. ترکیب و هماهنگی و استقرار یک نظام در رنگ بندی صفحات وب نیز ، چنین رویکردی دارد. تجربه و نوع علاقه و هنر web designer هست که سایتی را برای ما جذاب و سایتی دیگر را next می کنیم. نکاتی که می بایست در زمان طراحی گرافیکی سایت در نظر داشته باشیم به شرح زیر هستند :

1- اثر روان شناسی رنگ
2- قابلیت خواندن متون صفحات سایت . مثل سایت : (
www.irna.com)
3- رنگ متمم رنگهای انتخابی برای بک گراند ، گرافیک ها ، لینک ها و متون ( مثل سایت
http://www.HiGrade.ir)
4- وجود تطبیق رنگی بین لوگوها و آرم های صفحات با رنگ بندی متون و مطالب به کار گرفته شده (مثل سایت
http://www.karvarz.com)
5- توجه به نوع مخاطب و بازدیدکننده بخش های مختلف سایت . سایتی مانند یاهو ، که روزانه میلیون ها مخاطب دارد و از صدها بخش متنوع تشکیل شده است ، برای هر بخش خود از یک چیدمان و رنگ بندی خاصی در طراحی صفحات اکتیو ، استفاده کرده است . مثلا بخش کودکان یاهو با بخش بازرگانی ان بسیار تفاوت دارد.

 



ادامه مطلب...
تاریخ: شنبه 3 فروردين 1392برچسب:روان شناسی رنگ ها در طراحی صفحات وب,روان شناسی رنگ ها در طراحی صفحات وب,روان شناسی رنگ ها در طراحی صفحات وب,روان شناسی رنگ ها در طراحی صفحات وب, روان شناسی رنگ ها در طراحی صفحات وب,روان شناسی رنگ ها در طراحی صفحات وب, روان شناسی رنگ ها در طراحی صفحات وب,روان شناسی رنگ ها در طراحی صفحات وب, روان شناسی رنگ ها در طراحی صفحات وب,روان شناسی رنگ ها در طراحی صفحات وب, روان شناسی رنگ ها در طراحی صفحات وب,روان شناسی رنگ ها در طراحی صفحات وب, روان شناسی رنگ ها در طراحی صفحات وب,روان شناسی رنگ ها در طراحی صفحات وب, روان شناسی رنگ ها در طراحی صفحات وب,روان شناسی رنگ ها در طراحی صفحات وب, روان شناسی رنگ ها در طراحی صفحات وب,روان شناسی رنگ ها در طراحی صفحات وب, روان شناسی رنگ ها در طراحی صفحات وب,روان شناسی رنگ ها در طراحی صفحات وب, روان شناسی رنگ ها در طراحی صفحات وب,روان شناسی رنگ ها در طراحی صفحات وب, روان شناسی رنگ ها در طراحی صفحات وب,روان شناسی رنگ ها در طراحی صفحات وب, روان شناسی رنگ ها در طراحی صفحات وب,روان شناسی رنگ ها در طراحی صفحات وب, روان شناسی رنگ ها در طراحی صفحات وب,روان شناسی رنگ ها در طراحی صفحات وب, روان شناسی رنگ ها در طراحی صفحات وب,روان شناسی رنگ ها در طراحی صفحات وب,,
ارسال توسط عبداله عزیزی


 10 اشتباه نابخشودنی تبلیغات اینترنتی: 

اگرچه تبلیغات اینترنتی یکی از بهترین روش های ترویج کسب و کار در بین صاحبان صنایع و بنگاه های اقتصادی است اما افزایش روزافزون کسب و کارهای جدید و گرایش تمامی آنها به سمت تبلیغات به عنوان تنها ابزار ترویج سازمانی، شرکت ها را بر آن داشته است که بدون رعایت استانداردهای تبلیغات در اینترنت و غافل از ارزیابی حرکت رقبا تنها با صرف هزینه های تبلیغاتی گزاف در بمباران تبلیغاتی قرن 21 پا به میان بگذارند. امروزه بازاریابی در فضای مجازی به یک کسب و کار مدرن تبدیل شده و بسیاری از صاحبان مشاغل را درگیر خود ساخته است. به طوری که شرکت ها به هر طریقی می کوشند تا ورود خود را به میدان رقابت از طریق وب سایت هایشان اعلام کنند.


شکی نیست که با گسترش ارزیابی اینترنتی و گرایش مصرف کنندگان به سمت خرید آنلاین، تبلیغات نیز پا به این عرصه بگذارد و حضورش را در تمامی رسانه های ارتباطی جشن بگیرد. اگر چه تا چندی پیش تبلیغات تنها روی بیلبوردها، روزنامه ها، مجلات، شبکه های رادیویی و تلویزیونی، بدنه اتوبوس ها، ایستگاه های مترو، میادین ورزشی، پل های عابر پیاده و... خودنمایی می کرد اما حالا ترکش های تبلیغات را در جای جای فضای مجازی و به خصوص پرده نمایش وب سایت های پربازدید می توان دید. البته تبلیغات اینترنتی تفاوت آشکاری با دیگر گونه های تبلیغات دارد و آن هم برقراری یک ارتباط دوسویه با مصرف کننده است، به طوری که او را قادر می سازد تا به تنهایی از منافع حاصل از محصول مطلع شود و حتی اقدام به خرید آنلاین کند. فراموش نکنید که ارزش تبلیغات در اینترنت بسته به جایگاه، نحوه تبلیغات و مکان استمرار آن متفاوت است. در واقع هر چه شما در انتخاب شیوه تبلیغات اینترنتی مطلوب و مکان نمایش مناسب محصول خود تمرکز کنید، شانس بیشتری برای توفیق در ارتقای کسب و کار خود خواهید داشت.

 



ادامه مطلب...
تاریخ: شنبه 3 فروردين 1392برچسب:10 اشتباه نابخشودنی تبلیغات اینترنتی,10 اشتباه نابخشودنی تبلیغات اینترنتی,10 اشتباه نابخشودنی تبلیغات اینترنتی,10 اشتباه نابخشودنی تبلیغات اینترنتی, 10 اشتباه نابخشودنی تبلیغات اینترنتی,10 اشتباه نابخشودنی تبلیغات اینترنتی, 10 اشتباه نابخشودنی تبلیغات اینترنتی,10 اشتباه نابخشودنی تبلیغات اینترنتی, 10 اشتباه نابخشودنی تبلیغات اینترنتی,10 اشتباه نابخشودنی تبلیغات اینترنتی, 10 اشتباه نابخشودنی تبلیغات اینترنتی,10 اشتباه نابخشودنی تبلیغات اینترنتی, 10 اشتباه نابخشودنی تبلیغات اینترنتی,10 اشتباه نابخشودنی تبلیغات اینترنتی, 10 اشتباه نابخشودنی تبلیغات اینترنتی,10 اشتباه نابخشودنی تبلیغات اینترنتی, 10 اشتباه نابخشودنی تبلیغات اینترنتی,10 اشتباه نابخشودنی تبلیغات اینترنتی, 10 اشتباه نابخشودنی تبلیغات اینترنتی,10 اشتباه نابخشودنی تبلیغات اینترنتی, 10 اشتباه نابخشودنی تبلیغات اینترنتی,10 اشتباه نابخشودنی تبلیغات اینترنتی, 10 اشتباه نابخشودنی تبلیغات اینترنتی,10 اشتباه نابخشودنی تبلیغات اینترنتی, 10 اشتباه نابخشودنی تبلیغات اینترنتی,10 اشتباه نابخشودنی تبلیغات اینترنتی, 10 اشتباه نابخشودنی تبلیغات اینترنتی,10 اشتباه نابخشودنی تبلیغات اینترنتی, 10 اشتباه نابخشودنی تبلیغات اینترنتی,10 اشتباه نابخشودنی تبلیغات اینترنتی, 10 اشتباه نابخشودنی تبلیغات اینترنتی,10 اشتباه نابخشودنی تبلیغات اینترنتی,,
ارسال توسط عبداله عزیزی

تعریف تبلیغات (تبلیغ) اینترنتی: 

تبلیغات اینترنتی به استفاده از اینترنت به عنوان یک کانال و وسیله ارتباطی برای ارسال تبلیغات در محیط وب اشاره دارد. در تعریفی دیگر، تبلیغات اینترنتی را اینگونه تعریف نموده اند: نمایش دادن نام ها و علائم تجاری،شعارها و تصاویر تبلیغاتی در سایت ها (پایگاها) ی پربیننده اینترنت، به نحوی که به تحقق اهداف تبلیغات کمک نماید.


● تاریخچه
با شروع فعالیت های تجاری در اینترنت، تبلیغات اینترنتی نیز پا به عرصه گذاشت. به نظر می رسد اولین شیوه برای تبلیغ، استفاده از پست الکترونیک بوده باشد. اما با اضافه شدن فن آوری وب به اینترنت، تبلیغات اینترنتی به به شکل امروزی آن آغاز گردید . در سال ۱۹۹۴ اولین بنر تبلیغاتی – که امروزه معمول ترین و مشهور ترین مدل تبلغ در اینترنت است – در پایگاه اینترنتی هات وایر (WireHot ) به کار گرفته شد. از این سال به بعد بود که تبلیغات اینترنتی به عنوان تکنیکی موثرو کارا برای تبلیغات مورد توجه بازاریابان قرار گرفت. به مرور زمان انواع جدیدی از مدل های تبلیغات در اینترنت شکل گرفتند و میزان هزینه های تبلیغاتی به طور مداوم افزایش پیدا کرد. به طوری که از میزان ۵۵ میلیون دلار در سال ۱۹۹۵ به۲۷۰ میلیون در سال ۱۹۹۸ و۵ میلیارد در سال ۱۹۹۹ رسید و در سال های اخیر به رقمی بالغ بر ۷ میلیارد دلار رسیده است.


● تبلیغات مبتنی بر پست الکترونیک
نامه های الکترونیکی همواره یکی از ابزارهای بازاریابی و تبلیغات بوده است. تبلیغات از طریق پست الکترونیک ابزاری مقرون به صرفه است که از نرخ پاسخگویی بالایی نیز برخوردار است. هم چنین این ابزار موجب وفا داری مشتریان و نیز موجب تقویت نام تجاری می شود، ضمن اینکه در جذب و نگهداری از مشتریان و نیز موجب تقویت نام تجاری می شود.
انواع مختلفی از تبلیغات مبتنی بر پست الکترونیک وجود دارد.

 



ادامه مطلب...
تاریخ: شنبه 3 فروردين 1392برچسب:تعریف تبلیغات (تبلیغ) اینترنتی,تعریف تبلیغات (تبلیغ) اینترنتی,تعریف تبلیغات (تبلیغ) اینترنتی,تعریف تبلیغات (تبلیغ) اینترنتی, تعریف تبلیغات (تبلیغ) اینترنتی,تعریف تبلیغات (تبلیغ) اینترنتی, تعریف تبلیغات (تبلیغ) اینترنتی,تعریف تبلیغات (تبلیغ) اینترنتی, تعریف تبلیغات (تبلیغ) اینترنتی,تعریف تبلیغات (تبلیغ) اینترنتی, تعریف تبلیغات (تبلیغ) اینترنتی,تعریف تبلیغات (تبلیغ) اینترنتی, تعریف تبلیغات (تبلیغ) اینترنتی,تعریف تبلیغات (تبلیغ) اینترنتی, تعریف تبلیغات (تبلیغ) اینترنتی,تعریف تبلیغات (تبلیغ) اینترنتی, تعریف تبلیغات (تبلیغ) اینترنتی,تعریف تبلیغات (تبلیغ) اینترنتی, تعریف تبلیغات (تبلیغ) اینترنتی,تعریف تبلیغات (تبلیغ) اینترنتی, تعریف تبلیغات (تبلیغ) اینترنتی,تعریف تبلیغات (تبلیغ) اینترنتی, تعریف تبلیغات (تبلیغ) اینترنتی,تعریف تبلیغات (تبلیغ) اینترنتی, تعریف تبلیغات (تبلیغ) اینترنتی,تعریف تبلیغات (تبلیغ) اینترنتی, تعریف تبلیغات (تبلیغ) اینترنتی,تعریف تبلیغات (تبلیغ) اینترنتی, تعریف تبلیغات (تبلیغ) اینترنتی,تعریف تبلیغات (تبلیغ) اینترنتی, تعریف تبلیغات (تبلیغ) اینترنتی,تعریف تبلیغات (تبلیغ) اینترنتی, تعریف تبلیغات (تبلیغ) اینترنتی,تعریف تبلیغات (تبلیغ) اینترنتی,,
ارسال توسط عبداله عزیزی

تجارت الکترونیکی - تكنيكهاي اجرايي تبليغات اينترنتي: 

تبليغات از طريق رسانه‌هاي مختلفي از قبيل روزنامه ، مجله ، تلويزيون ، راديو و ... انجام مي‌پذيرد . اما در سالهاي اخير رسانه‌اي جديد ، يعني اينترنت ، به جمع رسانه‌هاي مورد استفاده تبليغات اضافه شده است . تبليغات در اينترنت گاهي اوقات به تبليغات تعاملي ، تبليغات شبكه‌اي ، تبليغات آن‌لاين يا تبليغات اينترنتي اطلاق مي‌شود .

تبليغات اينترنتي به استفاده از اينترنت به عنوان يك كانال و وسيله ارتباطي براي ارسال تبليغات در محيط وب اشاره دارد.

منظور از تبليغات اينترنتي نمايش دادن نامها و علائم تجاري ، شعارها و تصاوير تبليغاتي در سايتهاي پر بيننده اينترنت است ، به نحوي كه به تحقق اهداف عمومي تبليغات كمك نمايد و كاربران ( مخاطبان ) را به سايت مورد نظر آگهي دهنده هدايت كند . تبليغ كنندگان در اينترنت مي‌توانند بطور مولتي مديا اطلاعاتي شامل : تصاوير، صدا ، فيلم و انيميشن را كه همه آنها به راحتي قابل تغيير هستند ارائه نمايند (Minaoli 2003 ,  etal) .

تاريخچه تبليغاتي اينترنتي :
با شروع فعاليتهاي تجاري در اينترنت ، تبليغات اينترنتي نيز پا به عرصه گذاشت . به نظر مي‌رسد اولين شيوه براي تبليغ ، استفاده از پست الكترونيك بوده باشد . اما با اضافه شدن فن‌آوري وب به اينترنت ، تبليغات اينترنتي به شكل امروزي آن آغاز گرديد . در سال 1994 اولين بنر تبليغاتي كه امروز معمول‌ترين و مشهور‌ترين مدل تبليغ در اينترنت است ، در پايگاه اينترنتي هات‌واير به كار گرفته شد . زماني كه هات‌واير متوجه شد كه براي تبليغات مي‌بايست فضاي محدودي را در نظر گرفت ، بنرهاي تبليغاتي بوجود آمدند . در آن زمان 14 طراح تبليغاتي مبلغي معادل 30،000 دلار براي نمايش 12 هفته‌اي تبليغات خود پرداختند ( 1999 , Kayeetall ) . از اين سال به بعد بود كه تبليغات اينترنتي به عنوان تكنيكي موثر و كارا براي تبليغات مورد توجه بازاريابان قرار گرفت . به مرور زمان انواع جديدي از مدل‌هاي تبليغات در اينترنت شكل گرفتند و ميزان هزينه‌هاي تبليغاتي به طور مداوم افزايش پيدا كرد . به طوري كه از ميزان 55 ميليون دلار در سال 1995 به 270 ميليون دلار در سال 1996 ، 940 ميليون دلار در سال 1997 ، 2 ميليارد دلار در سال 1998 و 5 ميليارد دلار در سال 1999 رسيد . همچنين بر اساس آمار منتشره در موسسه تبليغات تعاملي كه يكي از معروف ترين و معتبرترين موسسات در زمينه ارائه آمار و اطلاعات اينترنتي است ، ميزان هزينه‌هاي تبليغات اينترنتي در سالهاي 2000، 2001 ، 2002 ، 2003 ، به ترتيب برابر با 087/8 ، 010/6 و 267/7 ميليارد دلار بوده است . در جدول زير به برخي از اتفاقات مهم صنعت تبليغات اينترنتي اشاره شده است :

 



ادامه مطلب...
تاریخ: شنبه 3 فروردين 1392برچسب:تجارت الکترونیکی,تكنيكهاي اجرايي تبليغات اينترنتي,تجارت الکترونیکی,تكنيكهاي اجرايي تبليغات اينترنتي, تجارت الکترونیکی,تكنيكهاي اجرايي تبليغات اينترنتي, تجارت الکترونیکی,تكنيكهاي اجرايي تبليغات اينترنتي, تجارت الکترونیکی,تكنيكهاي اجرايي تبليغات اينترنتي, تجارت الکترونیکی,تكنيكهاي اجرايي تبليغات اينترنتي, تجارت الکترونیکی,تكنيكهاي اجرايي تبليغات اينترنتي, تجارت الکترونیکی,تكنيكهاي اجرايي تبليغات اينترنتي, تجارت الکترونیکی,تكنيكهاي اجرايي تبليغات اينترنتي, تجارت الکترونیکی,تكنيكهاي اجرايي تبليغات اينترنتي, تجارت الکترونیکی,تكنيكهاي اجرايي تبليغات اينترنتي, تجارت الکترونیکی,تكنيكهاي اجرايي تبليغات اينترنتي, تجارت الکترونیکی,تكنيكهاي اجرايي تبليغات اينترنتي, تجارت الکترونیکی,تكنيكهاي اجرايي تبليغات اينترنتي, تجارت الکترونیکی,تكنيكهاي اجرايي تبليغات اينترنتي, تجارت الکترونیکی,تكنيكهاي اجرايي تبليغات اينترنتي, تجارت الکترونیکی,تكنيكهاي اجرايي تبليغات اينترنتي, تجارت الکترونیکی,تكنيكهاي اجرايي تبليغات اينترنتي, تجارت الکترونیکی,تكنيكهاي اجرايي تبليغات اينترنتي,,
ارسال توسط عبداله عزیزی

ویژگیهای یک سایت تجارت الکترونیک: 

طراحی يک سايت تجارت الکترونيک بسيار جدی تر و مشکل تر از داشتن يک سايت جالب برای بازديد کننده است. هر چند جذابيت سايت عامل مهمی است اما بايد به همان اندازه به کارايی سايت نيز اهميت داده شود. به نظر می رسد که بسياری از طراحان وب روی ظاهر سايت بيشتر از کارايی آن تمرکز می کنند. اما بازديدکننده ای که به علت ضعف کارآيی، از سايت نااميد می شود، به سرعت سايت را ترک خواهد کرد و هرگز بازنخواهد گشت.

در طراحی سايتهاي تجارت الکترونيکي به اطلاعات پايه اي در زمينه طراحي سايت و کمي تجربه و تمرين احتياج است. طراحي اين سايتها اصول اوليه اي دارند که اگر آنها را رعايت نکنيد، متاسفانه هيچ وقت نخواهيد توانست سايت خود را از نظر امکانات و کارآيي به حدي برسانيد که بازديدکنندگان را راضي نماييد.

براي ايجاد فروش بيشتر از طريق سايت روي نکات زير تمرکز کنيد. 

 1- زمان LOAD ، اندازه صفحات و سيستم هدايت بازديدکننده در سايت
صفحاتي که به کندي ظاهر مي شوند، صفحات بسيار بزرگ يا بسيار کوچک و دشواري حرکت در سايت، هر کدام به تنهايي کافي هستند تا بازديدکننده را خسته و نا اميد نمايند. بازديدکننده هرگز نبايد منتظر ظاهر شدن صفحات بماند، هرگز نبايد براي خواندن اطلاعات مورد نظرش صفحه را بالا و پايين کند و هرگز نبايد براي اطلاعاتي در مورد خريد اجناس مورد نظرش، با دشواري تمام سايت را جستجو کند.

 



ادامه مطلب...
تاریخ: شنبه 3 فروردين 1392برچسب:ویژگیهای یک سایت تجارت الکترونیک,ویژگیهای یک سایت تجارت الکترونیک,ویژگیهای یک سایت تجارت الکترونیک,ویژگیهای یک سایت تجارت الکترونیک, ویژگیهای یک سایت تجارت الکترونیک,ویژگیهای یک سایت تجارت الکترونیک, ویژگیهای یک سایت تجارت الکترونیک,ویژگیهای یک سایت تجارت الکترونیک, ویژگیهای یک سایت تجارت الکترونیک,ویژگیهای یک سایت تجارت الکترونیک, ویژگیهای یک سایت تجارت الکترونیک,ویژگیهای یک سایت تجارت الکترونیک, ویژگیهای یک سایت تجارت الکترونیک,ویژگیهای یک سایت تجارت الکترونیک, ویژگیهای یک سایت تجارت الکترونیک,ویژگیهای یک سایت تجارت الکترونیک, ویژگیهای یک سایت تجارت الکترونیک,ویژگیهای یک سایت تجارت الکترونیک, ویژگیهای یک سایت تجارت الکترونیک,ویژگیهای یک سایت تجارت الکترونیک, ویژگیهای یک سایت تجارت الکترونیک,ویژگیهای یک سایت تجارت الکترونیک, ویژگیهای یک سایت تجارت الکترونیک,ویژگیهای یک سایت تجارت الکترونیک, ویژگیهای یک سایت تجارت الکترونیک,ویژگیهای یک سایت تجارت الکترونیک, ویژگیهای یک سایت تجارت الکترونیک,ویژگیهای یک سایت تجارت الکترونیک, ویژگیهای یک سایت تجارت الکترونیک,ویژگیهای یک سایت تجارت الکترونیک, ویژگیهای یک سایت تجارت الکترونیک,ویژگیهای یک سایت تجارت الکترونیک, ویژگیهای یک سایت تجارت الکترونیک,ویژگیهای یک سایت تجارت الکترونیک, ویژگیهای یک سایت تجارت الکترونیک,ویژگیهای یک سایت تجارت الکترونیک,,
ارسال توسط عبداله عزیزی

 

روشهایی سریع افزایش درآمد: 

قسمت اول:

1) سایتهایی مانند www.cloob.com و http://vcp.ir و ... آماری بالایی دارند و بخشهایی دارند که می توانید به صورت رایگان مطالب خودتان را وارد کنید مثلا در بخش فروشگاهی سایت cloob.com محصولات را با لینکی که مخصوص خوتان وارد کنید، سایتهای مشابه اینها زیاد هستند.
 

2) در سایت های تبلیغات رایگان برای وبلاگ یا سایت هایتان  تبلیغ کنید تا آمار اونها بالا بره (از نوشته های جذاب استفاده کنید) با جستجوی کلمه (تبلیغات رایگان) در گوگل اسامی این سایتها را خواهید دید.
 

3) بیشتر سعی کنید سیستم کسب درآمد فروتل را به دیگران (سایت و وبلاگهای دیگران) معرفی کنید یعنی به ایمیل یا قسمت تماس با ما در سایت دیگران،  لینک عضویتی که شما معرف آن هستید را به همراه متنی جذاب بفرستید،  دیگر نیاز نیست حتی سایت یا وبلاگی داشته باشید فقط با اینترنت گردی و دیدن سایتها و وبلاگهای دیگران آنها را دعوت کنید تا عضو سیستم کسب درآمد فروتل شوند تعدادی از اعضای فعال فروتل در مدت کمتر از یک ماه بیش از 100 عضو را جذب سیستم فروتل کرده اند و با حداقل تلاش توانسته اند درآمد کسب کنند.

 



ادامه مطلب...
تاریخ: شنبه 3 فروردين 1392برچسب:روشهایی سریع افزایش درآمد,روشهایی سریع افزایش درآمد,روشهایی سریع افزایش درآمد,روشهایی سریع افزایش درآمد,روشهایی سریع افزایش درآمد,روشهایی سریع افزایش درآمد, روشهایی سریع افزایش درآمد,روشهایی سریع افزایش درآمد,روشهایی سریع افزایش درآمد, روشهایی سریع افزایش درآمد,روشهایی سریع افزایش درآمد,روشهایی سریع افزایش درآمد, روشهایی سریع افزایش درآمد,روشهایی سریع افزایش درآمد,روشهایی سریع افزایش درآمد, روشهایی سریع افزایش درآمد,روشهایی سریع افزایش درآمد,روشهایی سریع افزایش درآمد, روشهایی سریع افزایش درآمد,روشهایی سریع افزایش درآمد,روشهایی سریع افزایش درآمد, روشهایی سریع افزایش درآمد,روشهایی سریع افزایش درآمد,روشهایی سریع افزایش درآمد, روشهایی سریع افزایش درآمد,روشهایی سریع افزایش درآمد,روشهایی سریع افزایش درآمد, روشهایی سریع افزایش درآمد,روشهایی سریع افزایش درآمد,روشهایی سریع افزایش درآمد, روشهایی سریع افزایش درآمد,روشهایی سریع افزایش درآمد,روشهایی سریع افزایش درآمد, روشهایی سریع افزایش درآمد,روشهایی سریع افزایش درآمد,روشهایی سریع افزایش درآمد, روشهایی سریع افزایش درآمد,روشهایی سریع افزایش درآمد,روشهایی سریع افزایش درآمد, روشهایی سریع افزایش درآمد,روشهایی سریع افزایش درآمد,روشهایی سریع افزایش درآمد, روشهایی سریع افزایش درآمد,روشهایی سریع افزایش درآمد,روشهایی سریع افزایش درآمد, روشهایی سریع افزایش درآمد,روشهایی سریع افزایش درآمد,روشهایی سریع افزایش درآمد, روشهایی سریع افزایش درآمد,روشهایی سریع افزایش درآمد,روشهایی سریع افزایش درآمد, روشهایی سریع افزایش درآمد,روشهایی سریع افزایش درآمد,روشهایی سریع افزایش درآمد,,
ارسال توسط عبداله عزیزی
آخرین مطالب
آرشیو مطالب
پيوند هاي روزانه
امکانات جانبی

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 369
بازدید دیروز : 720
بازدید هفته : 2229
بازدید ماه : 2245
بازدید کل : 207734
تعداد مطالب : 234
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 1

میزبان مارکت

> عطر ادونایس زنانه

> عطر شبهای پاریس PARIS

> عطر کاپیتان پلک

> عطر بوس هوگو بوس

> عطر بس من زنانه

> ادکلن هالیدی

> ادکلن چی چی زنانه

> عطر ماه تولد پسران

> ARAMIS عطر آراميس

> عطر سلطان علاء

> عطر ماه تولد دختران

> عطر بس من مردانه

> ادونایس مردانه

> فیلم سخنرانی کوین کلی افزایش سودآوری با متمایز بودن

> فیلم سخنرانی پل اسلون افزایش سودآوری با فروش خلاق به دو زبان فارسی و انگلیسی

> چکیده صوتی کتاب‌های کسب‌و‌کار - جلد اول چهار کتاب جدید در زمینه کسب و کار بصورت MP3.

> چکیده صوتی کتاب‌های کسب‌و‌کار - جلد دوم چهار کتاب جدید در زمینه کسب و کار بصورت MP3.

> چکیده صوتی کتاب‌های کسب‌و‌کار - جلد سوم چهار کتاب جدید در زمینه کسب و کار بصورت MP3.

> چکیده صوتی کتاب‌های کسب‌و‌کار - جلد چهارم چهار کتاب جدید در زمینه کسب و کار بصورت MP3.

> چکیده صوتی کتاب‌های کسب‌و‌کار - جلد پنجم چهار کتاب جدید در زمینه کسب و کار بصورت MP3.

> کتاب شکستن مرزهای فروش (فروش خود را در 30 روز چندین برابر کنید)

> چکیده صوتی کتاب‌های کسب‌و‌کار - جلد ششم چهار کتاب جدید در زمینه کسب و کار بصورت MP3.

> فیلم سخنرانی لاری هاکمن افزایش سودآوری با برندسازی برای مدیران شرکت‌ها