بازاريابي اينترنتي و مهمترين ابزار بازاريابي:
امروزه استفاده از Email ،عموميترين فعاليت در اينترنت است و تعداد افرادي که به سرويس Email دسترسي دارند بيشتر از کساني است که به سرويس وب دسترسي دارند.
فوايد استفاده از Email:
علاوهبر ايجاد ارتباط با مشتري، بازاريابي با Email اين امکان را به ماميدهد تا بتوانيم مؤثرتر رقابت کنيم. از آنجاکه همه ما همواره دچار کمبود وقت هستيم، فقط آنقدر ظرفيت داريم که وقت خود را براي بهبود وبسايت در جهت فراهم آوردن ارزش افزوده صرف کنيم.بنابراين، اگر يک مشتري ارزش زيادي براي Emailهاي مربوط به بازاريابي ما قائل باشد، با هدايت او به سوي وب سايت ميتوان کاري کرد که به جاي ارتباط با رقبا، بيشتر وقت خود را با ما، سايت ومحصولاتمان صرف کند و به اين ترتيب بتوانيم در ميدان رقابت، توفيق بيشتري داشته باشيم.
چگونه يک Email هدايت شده بنويسيم؟
اگر دوست نداريم که Emailهاي ماپيش از خوانده شدن پاک شوند، بايد نکاتي را در نوشتن عنواننامه و متن آن رعايت کنيم. هر يک از ايندو، سبک ويژهاي را براي نوشتن ميطلبد.متننامه خوانده نخواهد شد، اگر عنواننامه انگيزه دريافت کننده را براي باز کردن آن فعال نکند.
مواردزير در عنوان نامه بايد رعايت شوند:
1-عنوان بايد براي خواننده جذابيت داشته باشد
2 -عنوان، حالت فروش مدارانه نداشته باشد
3-مطمئنترين حالت آن است که از عنوانهايي در مورد منفعت خواننده استفاده شود
4-تفاوت شما با رقبا وخصوصيات منحصر به فردتان پررنگ شود
5-اگر چيز جديدي راارائه کردهايد، از کلمه «جديد» در عنوان استفاده کنيد
-6از کنايه و سخنان پوچ در عنوان استفاده نکنيد
7-از کلمات برانگيزنده حس استفاده کنيد
متننامه نيز بايدکوتاه باشد و اگر قرار است در مورد چند مطلب صحبت کنيم، هر يکبايد در پاراگراف جداگانهاي مطرح شود.
براي تهيه متننامه بهتر است مواردزير رعايت شوند:
1-مطابق با هدف ارتباطات بازاريابي خود بنويسيم: اطلاعرساني، خبر، تبليغات و تيزر، هريک سبک نوشتاري خود را دارند که بايد رعايت شود
2-براي مخاطب خوداهميت قايل شويم: متن نامه را خطاب به چه کسي مينويسيم؟ اين عنوان کلي است و ياارتباطي با مخاطب دارد؟
3-دقت کنيم که روش خواندن کاربران در رايانه با روش خواندن يک کتاب تفاوت دارد:کاربران معمولاً وقتي به اينترنت متصل هستند، مطالب را مرور ميکنند.متن نامه بايد کوتاه در طول و باريک در عرض باشد.
نکته مهمي که بايددر نظر داشت آن است که ارسال بيش از حد Email يا خبرنامه هم باعث عکسالعمل منفي مشتري شده و ارزش شرکت و Emailهاي آنرا در نزد وي کم ميکند و بودجه بازاريابي را بيجهت هدر ميدهد.
مديريت سرويس Email شخصيسازي شده
در اين روش، مطابق با ويژگيها و علايق مشتري،برايش Email فرستاده ميشود. در اين روش، شرکت براي مشتري اهميت قايل شده و باعث ميشود مشتري احساس قدرداني ونزديکي بيشتري با شرکت داشته باشد اين احساس تأثير بسيار خوبي در ارتباط مشتري با شرکت دارد.
استفاده از فضاي تبليغاتي بر روي سرويسهايEmail رايگان
سايتهاي بسياري وجود دارند که سرويس Email رايگان به کاربران ارائه ميدهند.
ايجادارتباط با مشتريان، هدفي کوتاهمدت نيست و سازمان بايد روشي براي استمرارآن بيابد كه آن هم استفاده از فضاي تبليغاتي در خبرنامههاي اينترنتي است که نسبت به روش قبل مؤثرتر است.چراکه هم مخاطبان آن انتخاب شدهاند و هم بسته به اعتبار ارسال کنندگان خبرنامه، تبليغات موجود در آن نيز ارزش بيشتري پيدا ميکنند.هدف اصلي اين خبرنامه، آگاهسازي است و فروش در اولويت بعدي قرار دارد.










نظرات شما عزیزان: